Kik vagyunk

Szeretettel köszöntjük a DANONE Kft. weboldalán, amely reméljük, hogy elnyeri tetszését. Lelkesedéssel és szakmai képességeinket felhasználva készítettük el ezt az interneten elérhető fórumot, ahol bárki kapcsolatot teremthet a DANONE Kft-vel.

Bízunk abban, hogy az információk és érdekességek Önnek is elnyerik majd tetszését.

Danone Karrier

Meggyőződésünk, hogy a bizalom az egyik legjobb ösztönző. A felelősségvállalás, amely igazi önállósággal társul a legkiválóbb módja, hogy az emberek sikereink részesei lehessenek. Munkatársainktól szakértelmet várunk, de különleges figyelmet fordítunk készségeik fejlesztésére, és lehetőséget biztosítunk számukra speciális képzési programokban való részvételre is.

Társadalmi Felelősségvállalás

TEGY 2014 Tegyünk együtt a Gyermekekért - Idén is folytatódik a „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” elnevezésű, egészséges életmódra ösztönző programunk Budapesten a II. és a X. kerületben, Győrben és Kecskeméten.... 

Legyél Bajnok - Az egészséges étkezés, a szabadidő aktív eltöltése és az egészséges életmódra nevelés érdekében a Danone Kft. a X. Kerületi Önkormányzattal és a helyi általános iskolákkal együttműködésben interaktív, játékos oktatási programot szervezett Budapesten a X. kerületben

Szén-dioxid Lábnyom Csökkentés - A Danone Csoport Környezetvédelmi Kartájának célja, hogy 2012-ig 30 %-kal csökkentse a CO2 kibocsátást. A vállalat csoport eredménye 2008 óta, napjainkra – 27,5 % CO2 csökkenés.

Danone hírek

Danone Magyarország Kft. állásfoglalása Augusztus 25, 2018

2018.08.25.

A Danone lezárta a WhiteWave akvizícióját

2017.04.14.

Párizs, 2017. április 13. — A Danone bejelentette, hogy sikeresen lezárta a WhiteWave vállalat akvizícióját. Az összeolvadásról szóló megállapodás értelmében a WhiteWave részvényesei 56,25 dollárt kapnak részvényenként. A tranzakció lezárásának részeként a vállalat törzsrészvényeinek kereskedését a tőzsdenyitás előtt felfüggesztették, a papírokat pedig rövidesen ki is vezetik a New York-i értéktőzsdéről.

A Bács-Kiskun megyei nevelőszülői hálózat csapata nyerte meg a világkupa szegedi fordulóját

2016.05.07.

A szegedi győztes csapatnak, a Bács-Kiskun megyei nevelőszülői hálózatnak is esélye van arra, hogy Magyarországot képviselheti majd Párizsban, a világ legnagyobb 10-12 éves gyermekeknek szóló labdarúgó tornáján, ahol a program nemzetközi fővédnökével, Zinedine Zidane-nal is találkozhatnak.

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség