Danone Magyarország Kft.

 

Küldetésünk, hogy egészséges és friss tejtermékeink révén a lehető legtöbb magyar fogyasztónak biztosítsuk az egészséges életvitelt.

A DANONE termékek egészséges termékek és fontos, hogy a mindennapi, kiegyensúlyozott, változatos étrendünk és egészséges életmódunk részévé váljanak. A DANONE Kft. vezető helyet foglal el a magyar friss tejtermékek piacán és szintén piacvezető a friss joghurt kategóriában.

A DANONE Csoport első hazai tejipari együttműködése az akkori BTV-vel (Budapesti Tejipari Vállalat) 1991-ben valósult meg Magyar Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. néven, majd 1993. májusában hozta létre a DANONE Kft.-t.

A DANONE Kft. savanyított tejkészítmények (kefir, natúr és gyümölcs joghurtok és tejdesszertek) forgalmazásával foglalkozik Magyarországon. A kiváló és megbízható minőség állandó biztosítása alapvető követelmény a DANONE termékek előállításánál. A Csoport által kialakított és a világ összes DANONE termelő üzemében kötelezően alkalmazott szigorú minőségbiztosítási előírások garantálják azt, hogy a DANONE termékek a világon mindenütt ugyanolyan kifogástalan minőségben kerüljenek a fogyasztókhoz.

A DANONE Kft. felelősséget érez környezetéért, a környezetében élő közösségekért és munkatársaiért. A DANONE elkötelezett közvetlen környezetének támogatásában, hiszen mint vállalat csak akkor képes fejlődni, ha egészséges az a közösség, amelynek ő maga is tagja.

Danone hírek

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogrammal folytatódik a tanév

2015.02.01.

Februárban folytatódik a Danone Kft. egészséges életmódra ösztönző „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” társadalmi célú programja, mely a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra, a mindennapi mozgás fontosságára, valamint a mozgásszegény életmód következményeire hívja fel a figyelmet – interaktív, játékos formában. Idén egy új, társadalmi célú támogatási elemmel is bővül a program...

Egészséges életre nevel a Danone

2014.12.04.

Elelmiszer.hu – 2014-11-21
Termékmix.hu – 2014-11-24

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogram során végzett legfrissebb felmérés azt mutatja, hogy lassan, de változnak az általános iskolás korú gyermekek étkezési szokásai. Egyre inkább előtérbe kerül a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás, s a gyermekek mindennapi étrendjében egyre nagyobb arányban szerepelnek a zöldségek, gyümölcsök és a tejtermékek.

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség