Értékeink – ami megkülönböztet minket

Emberközpontúság

Az EMBERKÖZPONTÚSÁG adja egyediségünket. Tudjuk, hogyan találjuk utat minden emberhez, kollégáinkhoz, vásárlóinkhoz, ügyfeleinkhez, részvényeseinkhez és a társadalom egészéhez, hogy mindennapi életük részévé váljunk.

Nyitottság

Másodszor a NYITOTTSÁG. A kíváncsiság arra indít minket, hogy mindig új dolgok után kutassunk, és elutasítsuk a már elhasznált ötleteket, modelleket és gondolatokat. Az agilitás számunkra a vitalitás, energikusság, gyorsaság, flexibilitás és alkalmazkodóképesség szinonimája. Az egyszerűséget a menedzsment vezetési stílusa mutatja, nem ragaszkodunk a bürokráciához és a formalitáshoz, inkább egy nyitott, rugalmas irányításmódot alkalmazunk.

Közvetlenség

Harmadszor a KÖZVETLENSÉG különböztet meg minket. Amikor döntést hozunk, mindig figyelembe vesszük az egyén akaratát is; legyen az vásárló, a DANONE dolgozója vagy bármely állampolgár. Felelősséget vállalunk az emberek és termékeink biztonságáért, szociális érzékenységgel és környezetbarát megfontolással cselekszünk.

Lelkesedés

LELKESEDÉSünk tesz minket egyedivé. Számunkra nincsenek határok, csak akadályok. Mindig vállaljuk a kockázatot egy új, jobb dolog felfedezéséért. A szenvedély számunkra az elhivatottsággal egyenlő, a munka szeretetével, önmagunk túlszárnyalásával, hogy a legjobbat adhassuk. Keressük a kihívásokat, és optimisták vagyunk, amikor a megoldásokat keressük.

Danone hírek

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogrammal folytatódik a tanév

2015.02.01.

Februárban folytatódik a Danone Kft. egészséges életmódra ösztönző „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” társadalmi célú programja, mely a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra, a mindennapi mozgás fontosságára, valamint a mozgásszegény életmód következményeire hívja fel a figyelmet – interaktív, játékos formában. Idén egy új, társadalmi célú támogatási elemmel is bővül a program...

Egészséges életre nevel a Danone

2014.12.04.

Elelmiszer.hu – 2014-11-21
Termékmix.hu – 2014-11-24

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogram során végzett legfrissebb felmérés azt mutatja, hogy lassan, de változnak az általános iskolás korú gyermekek étkezési szokásai. Egyre inkább előtérbe kerül a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás, s a gyermekek mindennapi étrendjében egyre nagyobb arányban szerepelnek a zöldségek, gyümölcsök és a tejtermékek.

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség