Kérdések és válaszok

Mely országokban találkozhatok Danone termékekkel?

A világ mind az öt kontinensén, 140 országban találkozhatsz Danone termékekkel. 

A Danone Csoport nemzetközi jelenlétéről bővebb információt a Danone Csoport honlapján találsz.

Csak tejtermékek gyártásával foglalkozik a Danone Csoport?

Nem. A Danone Csoport nemcsak tejtermékekkel van jelen a világon. Összesen 4 üzletágban tevékenykedik és foglal el vezető pozíciót az élelmiszerpiacon: friss tejtermékek, palackozott vizek, bébiétel és klinikai tápszerek.

A DANONE hogyan kapcsolható össze a fenntarthatósággal?

A DANONE Csoport a világ egyik kiemelkedő egészségtudatos élelmiszeripari társasága, valamint szerepel a párizsi Euronext listáján, valamint szintén előkelő helyet foglal el a társadalmi felelősségvállalási indexeken, mint a Dow Jones Fenntarthatósági Indexén, a Stoxx and World-on, az ASPI Eurozone-án, valamint az Ethibel Fenntarthatósági indexén.

Mióta van Danone Magyarországon?

A Danone 1991 óta van jelen Magyarországon. 

Magyarországon csak tejtermékek forgalmazásával foglalkozik a Danone Kft.?

Igen. A DANONE Kft. savanyított tejkészítmények (kefir, natúr és gyümölcs joghurtok, probiotikus joghurtok) és tejdesszertek forgalmazásával foglalkozik. Vezető helyet foglal el a magyar friss tejtermékek piacán és szintén piacvezető a friss joghurt kategóriában. A Danone Csoport másik két üzletág-egységei (Numil: bébitápszerek, Nutricia: klinikai tápszerek) is jelen vannak különállóan Magyarországon.

Danone hírek

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogrammal folytatódik a tanév

2015.02.01.

Februárban folytatódik a Danone Kft. egészséges életmódra ösztönző „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” társadalmi célú programja, mely a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra, a mindennapi mozgás fontosságára, valamint a mozgásszegény életmód következményeire hívja fel a figyelmet – interaktív, játékos formában. Idén egy új, társadalmi célú támogatási elemmel is bővül a program...

Egészséges életre nevel a Danone

2014.12.04.

Elelmiszer.hu – 2014-11-21
Termékmix.hu – 2014-11-24

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogram során végzett legfrissebb felmérés azt mutatja, hogy lassan, de változnak az általános iskolás korú gyermekek étkezési szokásai. Egyre inkább előtérbe kerül a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás, s a gyermekek mindennapi étrendjében egyre nagyobb arányban szerepelnek a zöldségek, gyümölcsök és a tejtermékek.

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség