Hírek

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogrammal folytatódik a tanév

2015.02.01.

Februárban folytatódik a Danone Kft. egészséges életmódra ösztönző „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” társadalmi célú programja, mely a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra, a mindennapi mozgás fontosságára, valamint a mozgásszegény életmód következményeire hívja fel a figyelmet – interaktív, játékos formában. Idén egy új, társadalmi célú támogatási elemmel is bővül a program...

Egészséges életre nevel a Danone

2014.12.04.

Elelmiszer.hu – 2014-11-21
Termékmix.hu – 2014-11-24

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogram során végzett legfrissebb felmérés azt mutatja, hogy lassan, de változnak az általános iskolás korú gyermekek étkezési szokásai. Egyre inkább előtérbe kerül a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás, s a gyermekek mindennapi étrendjében egyre nagyobb arányban szerepelnek a zöldségek, gyümölcsök és a tejtermékek.

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” program elnyerte az egyik legsikeresebb partneri együttműködési díjat

2014.10.03.

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészséges életmódra ösztönző program 3. helyezést ért el a Legsikeresebb Partneri Együttműködések kategóriában a Magyar Adományozói Fórum (MAF) Társadalmi Befektetések Díjának pályázatán. A MAF a díjak odaítélésénél a hazai vállalatok társadalmi befektetési programjait elsősorban olyan minőségi szempontok alapján értékelte, mint a partnerség, a hatás és az innováció. Mint a tegnapi díjkiosztón elmondták, a „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” program egyike a példaértékű támogatói tevékenységeknek.

A TEGY a Társadalmi Befektetések Díj pályázatának döntőjében

2014.09.16.

A Danone Kft. egészséges életmódra ösztönző programja is bejutott a Magyar Adományozói Fórum (MAF) széles körben elismert szakmai megmérettetésének, a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának döntőjébe 2014-ben.

Újabb megtévesztő hirdetés a Danone nevében

2014.09.12.

Vállalatunk a magyarországi Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. 2014. szeptember 11-én értesült a Danone ausztriai leányvállalata nevében feladott HAMIS álláshirdetésről. A hirdetést feladó – nevét nem megnevezve – az „álláslehetőség” biztosítása fejében 230 eurót kér a jelentkezőktől. Az összeget semmi esetre ne adják át vagy utalják át neki! A Danone semmilyen kapcsolatban nem áll a hirdetővel.

előző oldal
1 2 3 4 5
következő oldal
összesen: 5 oldal

Keresés a hírekben

Kérjük írja be a keresendő kulcsszót a keresőmezőbe és klikkeljen a nagyító ikonra a keresés elindításához!

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség