Partnereink

Termékeink nem kerülhetnének a boltokba az üzleti partnerekkel folytatott hatékony együttműködés nélkül. Ezek az együttműködések a bizalmon és a kölcsönös tiszteleten alapulnak és hisszük, hogy ezek az értékek a siker alapvető feltételei. Partnereink között tudhatunk kereskedelmi partnereket, reklám- és PR ügynökségeket, szakmai és civil szervezeteket, stb. és természetesen a fogyasztóinkat is.

Beszerzés

A Danone Csoport nagy hangsúlyt fektet beszállítóinak gondos megválasztására. Üzleti kapcsolatainkban a kölcsönös megelégedettséget szolgáló, hosszú távú együttműködésre törekszünk.

Milyen partnereket keresünk?

  • akiknek fontos a magas színvonalú szolgáltatás

  • akiknek vannak innovatív ötleteik

  • akik rugalmasak és nyitottak

  • akik képesek céljaik eléréséhez és küldetésük teljesítéséhez

  • akik tudnak azonosulni társadalmi-, illetve környezetvédelmi alapelveinkkel

 

Danone hírek

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogrammal folytatódik a tanév

2015.02.01.

Februárban folytatódik a Danone Kft. egészséges életmódra ösztönző „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” társadalmi célú programja, mely a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra, a mindennapi mozgás fontosságára, valamint a mozgásszegény életmód következményeire hívja fel a figyelmet – interaktív, játékos formában. Idén egy új, társadalmi célú támogatási elemmel is bővül a program...

Egészséges életre nevel a Danone

2014.12.04.

Elelmiszer.hu – 2014-11-21
Termékmix.hu – 2014-11-24

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” egészségprogram során végzett legfrissebb felmérés azt mutatja, hogy lassan, de változnak az általános iskolás korú gyermekek étkezési szokásai. Egyre inkább előtérbe kerül a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás, s a gyermekek mindennapi étrendjében egyre nagyobb arányban szerepelnek a zöldségek, gyümölcsök és a tejtermékek.

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség