Mi a társadalmi felelősségvállalás?

Ahogy a Danone Csoport korábbi vezetője, Antoine Riboud, említi egy vállalatnak nemcsak a gazdasági teljesítés a célja, hanem szükséges, hogy felelősségteljesen foglalkozzanak környezetükkel, mind társadalmi, mind környezeti szinten.

Társadalom

A Danone Kft-nek két társadalmi programja van. Egyrészt 2012. első félévében indult a Legyél Bajnok program, amelynek keretében a X. kerületi 5. osztályos gyerekek szórakoztató, információkban gazdag és egészséges életmódhoz kapcsolódó eseményeken vesznek részt. Másrészről a Tegyünk Együtt a Gyermekekért program 1999 óta támogatja a a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek rehabilitációját.

Környezetvédelem

A Csoport Környezetvédelmi Kartában rögzített környezetvédelmi elkötelezettségét a magyarországi tevékenységek során is érvényesítve meghatározta a környezetközpontú irányítás legfontosabb alapelveit, melyeket jelen környezetvédelmi nyilatkozata rögzít.

Munkahely

Vállalatunknál és termelő üzemeinkben a legfontosabb célunk dolgozóink és vendégeink biztonsága. Ezért minden nap arra törekszünk, hogy egy minden tekintetben biztonságos és az egészségünkre nem ártalmas munkahelyet alakítsunk ki és tartsunk fent.

Minőség

A Danone Kft. a termékeit az érvényes előírások betartásával biztonságos úton állítja elő. A termékbiztonság szavatolására élelmiszer-biztonsági rendszert, HACCP rendszert működtet.

A rendszer kiépítésére 1998-ban került sor, 1999 óta folyamatosan működik termékcsoportokra lebontva.Az elemzés fizikai, kémiai, biológiai veszélyekre terjed ki.

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség