Minőség

A Danone Csoport a termékeit az érvényes előírások betartásával biztonságos úton állítja elő. A termékbiztonság szavatolására élelmiszer-biztonsági rendszert, HACCP rendszert működtet. Az elemzés fizikai, kémiai, biológiai veszélyekre terjed ki.

A rendszer működtetését, folyamatos felülvizsgálatát a Danone Csoporton belül a HACCP csoport végzi. Felülvizsgálatot minden egyes terméknél, ha a gyártás során nem történt módosítás, évente végez a csoport. Új termék bevezetése előtt, vagy a termék gyártási körülményeinek megváltozásakor, valamint az összetevők módosításakor szintén felülvizsgálatot, elemzést végez.

A rendszer hibátlan működését a belső auditokon keresztül a Danone Csoport minőségbiztosítási osztályai végzik. Rendszeres külső auditokat is végeznek. 

A Danone Kft. 2012-ben a Bureu Veritas minőségirányítási rendszerek felülvizsgálatára szakosodott külső független cég által végzett szigorú auditon- megszerezte az FSSC 22000 tanúsítványt.

 

FSSC 22000

Az FSSC 22000 nemzetközi szabvány alapján az auditorok a vállalat élelmiszer biztonsági irányítási rendszerét vizsgálták át, mely kiterjedt az egész vállalat működésére, a külső kapcsolatok kezelésére, valamint az előírásoknak való megfelelőségre egészen a fogyasztókig. Az audit során ellenőrizték a késztermék szállítás során azokat a kritikus pontokat, melyek megfelelő szabályozásával folyamatosan tudjuk biztosítani vevőink számára a kiváló minőségű és biztonságosan fogyasztható termékeket.

A Danone Kft. a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően forgalmazza a termékeit. Törekszik a fogyasztók egészséges táplálkozásának kielégítésére az élelmiszer-biztonsági szabályok maximális betartása mellett.

Keresés

Kérjük írja be a keresendő kulcsszót a keresőmezőbe és klikkeljen a nagyító ikonra a keresés elindításához!

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség