Munkahely

A DANONE Kft. munkabiztonsági és egészségügyi alapelveink

Vállalatunknál a legfontosabb célunk dolgozóink és vendégeink biztonsága. Ezért minden nap arra törekszünk, hogy egy minden tekintetben biztonságos és az egészségünkre nem ártalmas munkahelyet alakítsunk ki és tartsunk fent. 

Munkabiztonsági rendszerünket évente felülvizsgáljuk, így igyekszünk minimálisra csökkenteni és ellenőrizni a tevékenységeinkkel kapcsolatos biztonsági kockázatokat.

 

                     

 

Minőség

Minőség

A Danone Csoport rendkívül fontosnak tartja a fogyasztók elégedettségét, melyet kiváló termékek gyártásával segít elő. A megfelelő, és a fogyasztók számára is oly kedvelt, kiváló minőségű termékek előállításához már a beszállításra kerülő alapanyagok folyamatos és rendszeres ellenőrzése szükséges. A Danone Csoport szigorú követelmények alapján minősített beszállítókkal - kezdve a tejtermelő gazdaságoktól egészen a gyümölcskészítményekig - dolgozik, és ápol rendszeres, kiemelkedő kapcsolatot. A minőségirányítási munkatársai a joghurtok és desszertek gyártása során elengedhetetlen kontroll alatt tartják a folyamatokat, hogy a fogyasztóihoz nem csak finom, de biztonságos termék kerüljön.

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség