Tegyünk Együtt a Gyermekekért


A Danone Kft. által indított „Tegyünk együtt a gyermekekért” program egy olyan keretprogram, amelynek égisze alatt valósítja meg vállalatunk országos társadalmi célú támogató kezdeményezéseit.

A vállalat 1999 óta működő programjának keretében 2012-ben 11. éve támogatta a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek rehabilitációját.

Az elmúlt évek során több mint 291 millió forint gyűlt össze a programban erre a célra.

 

2008-ban a Danone Kft. úgy döntött, hogy az immár több mint egy évtizede futó „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” program támogatási körébe integrálja a daganatos beteg gyermekek egészséges klinikai táplálkozásának támogatását is: a Klinikai Táplálkozási Programot, amelynek mind a 9 magyarországi gyermekonkológiai és rehabilitációs központ tagja.

 

Tudjon meg többet a TEGY-ről és a klinikai táplálkozási programról!

Nézze meg a TEGY pogram hivatalos weboldalát!

 Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

 

 

 

 

Minőség

TEGYÜNK EGYÜTT A GYERMEKEKÉRT EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDRA ÖSZTÖNZŐ PROGRAM

A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” elnevezésű, egészséges életmódra ösztönző programot a Danone Kft. azzal a céllal indította, hogy a 11-12 éves gyermekek játékos módon sajátíthassák el az egészséges életmód alapelveit, a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozással, a rendszeres testmozgással kapcsolatos általános és speciális ismereteket, s egészségtudatos fiatalokká-felnőttekké váljanak.

Legyél bajnok!

Az egészséges étkezés, a szabadidő aktív eltöltése és az egészséges életmódra nevelés érdekében a Danone Kft. a X. Kerületi Önkormányzattal és a helyi általános iskolákkal együttműködésben interaktív, játékos oktatási programot indított el Budapesten a X. kerületben

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség