Mi teszi a joghurtjainkat finommá?

Valódi tej

Termékeink valódi tehéntejből készülnek.

Gondos kezek

Gondos kezek egyengetik a tejtermékeink útját, onnantól, hogy a tej megérkezik a gyárainkba, odáig, hogy felkerülnek az áruházak polcaira a kész joghurtok.

Válogatott alapanyagok

Mert csak gondosan válogatott alapanyagokból és a legfinomabb gyümölcsökből készítjük a termékeinket évtizedes nemzetközi tapasztalatunk és kutatásaink alapján egyedi receptúrával.

Termékfejlesztés

Fogyasztóink véleménye különösen fontos számunkra, minden véleményt nagyra értékelünk. A visszajelzéseknek köszönhetően folyamatosan képesek vagyunk fejleszteni a termékeinket, fogyasztói kutatásokon és kóstoltatásokon keresztül pedig jobban megérthetjük a fogyasztóink igényeit.

Minőségi elvárások

Az év 365 napján keresztül szigorú minőségi elvárásoknak megfelelően a legjobb termékek előállítására törekszik minden dolgozónk.

A termékek szeretete

Csak olyan tejtermékeket gyártunk, amiket mi is szeretünk. Rendszeresen és szívesen kóstoljuk a joghurtjainkat, sőt otthon, családi körben is szívesen fogyasztjuk saját tejtermékeinket.

Danone hírek

Tippek a belülről fakadó mosolyokért

2014.03.24.

Elelmiszer.hu, Trademagazin.hu – 2014-03-24

Világhírű énekesnő ragad joghurtos kanalat

2014.03.14.

Shakirával kötött nemzetközi együttműködési megállapodást a Danone Csoport.
2013-03-14
Mmonline.hu, Mti.hu, Joy.hu, Kreatív.hu, Élelmiszer.hu, Trademagazin.hu, Marketinginfo.hu, Brandtrend.hu, Starity.hu, Baranyanet.hu, Fitinthecity.hu, Btl.hu, Mosaiconline.hu –

Kérdésed van?

Hívj minket vagy kérdezz online!

06 40 44 11 44

 

Elfogadom a jogi nyilatkozatot

infovonal és közösség